Om os

Interessen og behovet for den kosmetiske branche har aldrig været større end lige nu, og dermed er efterspørgslen på Kosmetiske Sygeplejersker også stigende. Studio A Medical Academy er valget for dig, som er sygeplejerske, og som ønsker at uddanne dig til Kosmetisk Sygeplejerske. Uddannelsen er bygget op om kravene fra Styrelsen for Patientsikkerhed, og du vil blive undervist med henblik på registrering i Botulinium Toxin, ikke-Permanent Filler samt Laserhårfjerning. Denne optimale kombination af registreringer, giver dig de bedste og mest eftertragtede forudsætninger for en karriere som Kosmetisk Sygeplejerske – både som klinikejer og medarbejder.

Din, vores og klienternes tryghed i fokus:

Når vi underviser og oplærer dig i Botulinium Toxin, ikke-Permanent Filler og Laserhårfjerning, gør vi det ud fra den filosofi, at lovgivning er et minimumskrav. Vi underviser dig ud fra et fagligt etisk synspunkt, hvorpå du altid lærer at imødekomme klienternes behov, samtidigt med at kunne bruge din ekspertise til at lave behandlinger på højt æstetisk niveau.

Under din uddannelse ved Studio A Medical Academy lærer du også at identificere kontraindikationer hos dine klienter, således du får et solidt udgangspunkt, til forsvarligt, som nyuddannet Kosmetisk Sygeplejerske, at kunne behandle. Vores undervisere har bred erfaring fra vores egne Studio A Medical Aesthetics klinikker, hvori de til daglig behandler klienter med Botulinium Toxin, ikke Permanent Filler og Laserhårfjerning. 

På uddannelsen hos Studio A Medical Academy, vil du derfor tilegne dig nyttig viden, som du kan perspektivere til, når du efter endt uddannelse skal ud og virke som Kosmetisk Sygeplejerske i en klinik. 

Skønhed i øjenhøjde

Studio A Medical Academy udspringer af Studio A Medical Aesthetics, som er en kæde af kosmetiske klinikker. Dagligt behandler vi klienter med Botulinium Toxin, ikke-Permanent Filler og Laserhårfjerning, og vores mission er at levere service i øjenhøjde med klienten. Hos Studio A Medical Aesthetics byder vi alle, der måtte have et ønske eller behov for kosmetisk behandling, velkommen. På Studio A Medical Academy underviser vi dig ud fra det samme værdisæt, hvor vi italesætter det gennemgående behov for jordnærhed, og herigennem at levere en serviceoplevelse, der rodfæster sig i klienten.

Kosmetisk behandling er forbundet med diskretion, tillid og tryghed. Med disse parametre i centrum, vil du, som kommende Kosmetisk Sygeplejerske på Studio A Medical Academy, blive undervist med et stærkt underliggende værdisæt, der sætter en ny standard for den kosmetisk serviceoplevelse.

En uddannelse ud over det sædvanlige:

Hos Studio A Medical Academy tilbyder vi dig, de bedste forudsætninger for at blive registreret Kosmetisk Sygeplejerske – og den med uddannelsesindholdet in mente, de mest optimale jobmuligheder. Derfor tilbyder vi dig ikke kun uddannelse i Botulinium Toxin og ikke-Permanent Filler, som er alment inden for uddannelsesforløb til Kosmetisk Sygeplejerske, men også Laserhårfjerning. Vi ved, fra vores egne Studio A klinikker, at en registrering til Laserbehandling er vigtig for dagligdagen i en kosmetisk klinik. Laserundervisningen vil bestå i Permanent Hårfjerning med vores egen X-Laser NXT, som er den nyeste teknologi på markedet inden for Permanent Hårfjerning.

Vi er, på Studio A Medical Academy, også bevidste om, at du, som nyuddannet Kosmetisk Sygeplejerske, ret hurtigt vil blive kastet ud i nogle behandlinger, som du normalt ikke vil komme i gennem under din uddannelse til Kosmetisk Sygeplejerske. Derfor er kompetencedelen, med ekstra superviserede behandlinger i ikke-Permanent Filler behandlinger, i bl.a. hage og næse, samt Tear Through (render under øjnene), en fast bestanddel af vores Akademi.

Introduktion til professionel salgstræning er i særklasse værdiskabende i din kommende kosmetiske klinik. I kombination med Facial Assessment undervisning, fra verdens mest anerkendte leverandør af produkter, til den kosmetiske branchen, Galderma (Restylane), vil du som Kosmetisk Sygeplejerske være særdeles attraktiv, uanset ønske om klinikejerskab eller værende medarbejder.

Anbefalet af fagfolk

steen - jpg

Dr. Steen Sommer
Speciallæge i Anæstesiologi

“Studio A Medical Academy tilbyder en bred og attraktiv uddannelse som kosmetisk sygeplejerske. Som klinikansvarlig læge og underviser er det min fornemste opgave at efterleve Hippocrates’ ord ”First, do no harm”. Basis for din uddannelse og kommende virke er derfor en grundig anatomisk viden, der giver sikkerhed for dig og dine patienter.

I forløbet lærer du at behandle med ikke-permanente fillers og botulinum toksin på en sikker måde. Du får en grundig viden om laserteknologi og en indgående viden om laser hårreduktion.

Som kommende kosmetisk sygeplejerske kan du trygt overlade din uddannelse til Studio A Medical Academy.”

Frank-Kuhn-and

Frank Kühn
Direktør for Toplite Cosmetics Systems

“Som leverandør af de mest avancerede og moderne laserteknologier, til Studio A Medical Academy, arbejder vi kontinuerligt tæt sammen, for at levere effektiv og smertefri maskinbehandling. Det er central for os at sætte præg på den moderne udvikling. Vi har længe haft et eksklusivt samarbejde med Studio A Medical Aesthetics, og deltagelse aktivt i oplæring af Sygeplejersker, er et stort skridt i den rigtige retning for os.

Samtidigt, kan vi stå 100% inde for Studio A Medical Academy’s personale. For os, er tillid til mennesker alt!

Jeg giver Studio A Medical Academy mine bedste anbefalinger!”

Det siger kursisterne

Skal drømmen blive til virkelighed?