Afspil video

Certificeret Kosmetisk Sygeplejerske

Tre attraktive grunde til at vælge din uddannelse til Kosmetisk Sygeplejerske på Studio A Medical Academy. 

Vil du være Kosmetisk Sygeplejerske?

Bliv uddannet i Botox/filler/laser hos Studio A Medical Academy i midten af Jylland

På Studio A Medical Academy tilbyder vi et skræddersyet uddannelsesforløb til dig, der er sygeplejerske, og som ønsker at videreuddanne dig til Kosmetisk Sygeplejerske. Du vil efter endt forløb have de bedste forudsætninger for, at starte som medarbejder eller selvstændig inden for den kosmetiske branche.

Anbefalet af fagfolk

Frank-Kuhn-and

Frank Kühn
Direktør for Toplite Cosmetics Systems

“Som leverandør af de mest avancerede og moderne laserteknologier, til Studio A Medical Academy, arbejder vi kontinuerligt tæt sammen, for at levere effektiv og smertefri maskinbehandling. Det er central for os at sætte præg på den moderne udvikling. Vi har længe haft et eksklusivt samarbejde med Studio A Medical Aesthetics, og deltagelse aktivt i oplæring af Sygeplejersker, er et stort skridt i den rigtige retning for os.

Samtidigt, kan vi stå 100% inde for Studio A Medical Academy’s personale. For os, er tillid til mennesker alt!
Specielt tilvalg af laserhårfjerning, professionel salgsundervisning, samt den udvidede kompetencedel inden for Botox og Filler, er nyskabelser. Underviserne er yderst kompetente og arbejder altid med de nyeste teknikker, hvilket er et must!

Jeg giver Studio A Medical Academy mine bedste anbefalinger!”

Billede-af-Charlotte-Villquist-and

Charlotte Villquist
Nordic Medical Solutions Scandinavia

“Studio A Medical Academy tilbyder den ultimative uddannelse til Kosmetisk Sygeplejerske. Det velproportionerede indhold, giver de bedste forudsætninger for efterfølgende enten at blive Kosmetisk Sygeplejerske i en klinik eller starte selvstændigt.

Specielt tilvalg af laserhårfjerning, professionel salgsundervisning, samt den udvidede kompetencedel inden for Botox og Filler, er nyskabelser.

Underviserne er yderst kompetente og arbejder altid med de nyeste teknikker, hvilket er et must!

Jeg giver Studio A Medical Academy mine bedste anbefalinger!”

Det siger kursisterne

Vi har kun 10 pladser pr. hold