steen - jpg

Dr. Steen Sommer
Speciallæge i Anæstesiologi

“Studio A Medical Academy tilbyder en bred og attraktiv uddannelse som kosmetisk sygeplejerske. Som klinikansvarlig læge og underviser er det min fornemste opgave at efterleve Hippocrates’ ord ”First, do no harm”. Basis for din uddannelse og kommende virke er derfor en grundig anatomisk viden, der giver sikkerhed for dig og dine patienter.

I forløbet lærer du at behandle med ikke-permanente fillers og botulinum toksin på en sikker måde. Du får en grundig viden om laserteknologi og en indgående viden om laser hårreduktion.

Som kommende kosmetisk sygeplejerske kan du trygt overlade din uddannelse til Studio A Medical Academy.”

Skærmbillede 2021-02-15 kl. 10.02.20

Tanja Lund
Galderma Nordic

“Galderma udvikler æstetiske løsninger, der hjælper patienter med at se og føle sig som den bedst mulige udgave af sig selv, og vores mål er at være branchens førende partner og leverandør inden for valg af dokumenterede og effektive produkter over hele verden, samt at sikre den korrekte uddannelse hos klinikkernes sundhedspersonale. Studio A Medical Academy tilbyder en grundig og professionel uddannelse som Kosmetisk Sygeplejerske med tæt opfølgning af klinikkens erfarne læge og personale, og som klinikkens foretrukne leverandør af Restylane (filler) og Azzalure (toksin), påtager vi os naturligvis ansvaret for, at bidrage til uddannelsens undervisningsprogram, og dermed til, at sikre en høj standard for fremtidens behandlere.”

Frank-Kuhn-and

Frank Kühn
Direktør for Toplite Cosmetics Systems

“Som leverandør af de mest avancerede og moderne laserteknologier, til Studio A Medical Academy, arbejder vi kontinuerligt tæt sammen, for at levere effektiv og smertefri maskinbehandling. Det er central for os at sætte præg på den moderne udvikling. Vi har længe haft et eksklusivt samarbejde med Studio A Medical Aesthetics, og deltagelse aktivt i oplæring af Sygeplejersker, er et stort skridt i den rigtige retning for os.

Samtidigt, kan vi stå 100% inde for Studio A Medical Academy’s personale. For os, er tillid til mennesker alt!

Jeg giver Studio A Medical Academy mine bedste anbefalinger!”

Det siger kursisterne

Skal drømmen blive til virkelighed?